Smartphone Game De Erfenis

Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit, want dit uitje biedt iedereen veel plezier! Ieder team krijgt een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven...

familie de erfenis

De Erfenis Zuid Limburg (3 uur)

Jullie oudoom Hendrikus van Barneveld is omgekomen. Hij laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na en omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar eerst moeten jullie laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Op bezoek bij de notaris Jullie worden in een café of restaurant ontvangen waar jullie onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie de Smartphone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijtraken:

– Door het doen van hilarische foto-opdrachten

– Het goed beantwoorden van vragen

– Het neerleggen van portemonnees

– Het uitdagen van andere teams in het casino

Na afloop wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u geniet van een drankje, wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Alle resultaten van de foto-opdrachten krijgt u te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Inclusief:

– Twee consumpties (één bij aanvang en één bij afsluiting)

– Begeleiding en instructie door de notaris (instructeur)

– Attributen voor de foto-opdrachten

– Gebruik van speciale smartphone

– Prijs voor winnend team

– Digitale versie van de gemaakte foto’s (worden achteraf toegestuurd)

v.a. 32,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.