De smaak te pakken in een perfecte ambiance.

De beste plek om iets van de typisch Limburgse sfeer te proeven is aan tafel. De culinaire kwaliteit van Limburg is gewoon top. En uw evenement is pas echt compleet als er lekker wordt gegeten. Na afloop van activiteiten als teambuilding, bedrijfsuitjes, meetings, workshops, of relatiedagen moet er gegeten worden in een sfeervolle locatie. En wie weet gaat u daarna wel helemaal los met een personeelsfeest in een klassieke zaal of in een mergelgrot.

Als gespecialiseerd evenementenbureau in Limburg weten wij de weg in het Zuiden: overdag en ’s avonds.

Sorteer op prijs
Muziekfeest Maastricht

Muziekfeest Battle of the Hits + 3 gangen diner

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje, inclusief driegangen diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van muziekkennis van nu en de jaren 70, 80 en 90. Battle of the Hits is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

v.a. 55,- p.p.

ILOVEHOLLAND copy

Muziekfeest I love Holland + Diner

Een compleet verzorgde feestavond inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van de Nederlandse muziek kennis en karaoke. I love Holland is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

v.a. 55,- p.p.

Music Quiz Maastricht

Music Quiz / Muziek Quiz

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje, inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van muziek kennis van nu en de jaren 70, 80 en 90. De muziek quiz is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan de situatie.

v.a. 19,50 p.p.