Events Company

Maatwerk Event

Grote maatwerkopdrachten zijn van een andere orde dan onze reguliere programma’s. Wij vertalen uw corporate DNA in een custom made event: uniek en tiptop verzorgd. Ons evenementenbureau kan alles uit handen nemen. Het concept, de productie, catering en alle denkbare onderdelen. Van registratie van de gasten tot het bedankje aan het slot. En alles helemaal toegespitst op de beleving van uw boodschap. Kijk voor meer informatie op www.eventscompany.eu

10 jarig jubileum “Vekoma Turning Your World Around” 

Goed georganiseerd. Alles is prima verlopen vanaf ’s middags tot ’s nachts. Het was een gevarieerd programma voor jong en oud met voor ieder wat wils. We hebben al heel veel positieve reacties gehad en Rowwen Heze was natuurlijk het klapstuk van de avond!

Vekoma, de rollercoaster producent van de wereld, vroeg ons hun 10-jarig jubileum te organiseren. Doel was om de medewerkers te bedanken voor hun inzet van de afgelopen 10 jaar. Direct was het ook een motivatie naar de volgende 10 jaar! Het managementteam wilde dat het niet alleen een feest zou worden voor de medewerkers maar ook voor de partners en de kinderen. Kortom een familie-event voor 500 personen.

Als locatie hebben wij gebruik gemaakt van Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn. Een ideale locatie voor een personeelsfeest. Maar het feest begon ’s middags al met activiteiten waaraan iedere doelgroep kon deelnemen. Een tocht op de segway door “het witte stadje” Thorn, ribvaren over de Maas en wandelen over water waren maar enkele onderdelen. Het kon allemaal op de locatie waar we de ruimte hadden en het water in de nabijheid.

De roofvogelshow trok veel aandacht en dat ook onder het genot van een wijntje! De roofvogels moesten wel naar snel naar binnen toen de helicopters met daarin de directie landde op het terrein.De twee off-shore helikopters zorgden voor veel spektakel. Sommigen gasten hebben het genoegen gehad een rondvlucht te maken over de Maasplassen.

Klapper op de vuurpijl was echter het spetterende slotoptreden van Rowwen Heze. In een speciaal daarvoor gebouwde tent om maar dat echte Rowwen Heze gevoel te krijgen.

Waar de ouders aan het genieten waren van het concert was er voor de kinderen in de Ridderzaal entertainment in de vorm van Wii’s, een bisocoop,  een knutselhoek en de ballonnenclowns ontbraken natuurlijk ook niet.

Na het concert van Rowwen Heze werden de gasten uitgeleide gedaan door een spectaculaire mobiele vuurshow die de mensen naar de parkeerplaats bracht.

Voor dit event hebben wij een website voor Vekoma laten bouwen waarop men zich kon inschrijven voor het familie event. Naast de website heeft men een gedrukte uitnodiging ontvangen met een speciaal voor Vekoma ontworpen jubileumlogo.

Twee weken na het event heeft iedere medewerker een USB stick ontvangen met de foto’s van het event. DE USB stick in de vorm van een sleutel. De sleutel naar de TOEKOMST!

10 jarig jubileum Vekoma


Deutsche Telekom over een event op maat

`Erleben was verbindet`

Met het gigantische aanbod aan geavanceerde navigatiesystemen, is het tegenwoordig lastig verdwalen. Ben je de weg kwijt, dan heb je hem zo weer gevonden. Je toetst op je telefoon of GPS een adres in en in no-time ben je op de plaats van bestemming. Gemak dient de mens. Verbinding, daar draait het om. Een thema dat centraal stond tijdens een driedaagse meeting voor de juridische afdeling van het Deutsche Telekom in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Eventmanager Jimmy Vermeeren gaf het op maat gesneden programma een verrassende twist mee. Want een beetje vreemd voelt het wel, wanneer je op pad wordt gestuurd met slechts ’n kaart en kompas op zak. Vind dan maar eens je weg terug. Zeker wanneer je onderweg een aantal opdrachten moet uitvoeren, waarin samenwerken, creativiteit, ruimtelijk inzicht en een portie denkwerk om de hoek komen kijken. Verbinding, daar draait het om, weet je nog? Het bleek allemaal prima uit te pakken en het was ook nog eens heel erg leuk! ‘We kunnen terugkijken op een succesvolle driedaagse meeting, waarbij het programma van Events Company de spreekwoordelijke kers op de taart was’, aldus Deutsche Telekom.

Deutsche Telekom


Ontluikt met DSM Corporate Finance & Economics

“Een goed georganiseerde dag met voldoende afwisseling en variëteit. De begeleiding was fantastisch. Zij speelden snel en flexibel in op een onverwachte veranderde situatie waardoor het programma gewoon door kon gaan en niemand iets heeft gemerkt. Heel prettig!”

DSM wilde met de 170 medewerkers van de afdeling Corporate Finance & Economics een personeelsdag organiseren. Men wilde graag een combinatie maken tussen Luik en Maastricht. Zo gezegd zo gedaan. Het ochtendgedeelte diende in de vorm gegoten te worden van een speeddatesessie waarbij de medewerkers onderling ervaringen konden uitwisselen over verschillende vraagstukken die speelden binnen DSM. De speeddatesessie hebben we georganiseerd op een gecharterde boort welke van Maastricht naar Luik voer. Na de speeddate sessie stond er een uitgebreide warme “Captain’s lunch” voor hen gereed op het bovendek. Eenmaal in Luik aangekomen ging men direct aan de slag met de activiteiten teambuilding die wij voor hen in Luik hadden uitgewerkt in het programma “Ontluikt”. Een internationaal georiënteerd programma in een prachtige stad met het station Guillemins van de architect Calatrave en de Luikse trappen. Na de warme Luikse wafels stond de touringcar gereed welke hen bracht naar een oud theatergebouw in Maastricht voor een muzikale “quiznight”. Gedurende het Walking Dinner werden steeds rondes gespeeld van De Tjoen van Toen, een muzikaal programma met vragen en muziekfragmenten uit de jaren 70, 80 en 90. Het was letterlijk “a trip down memory lane”, de herinneringen van vroeger kwamen boven en daarbij was de dansvloer dan ook snel gevuld. De stemming zat er tijdens de personeelsavond goed in en men ging met een tevreden gevoel en veel herinneringen naar huis.

Personeelsdag DSM