Jaarlijks verzorgt ons evenementenbureau tientallen evenementen in Zuid-Limburg en Vlaanderen.

De afgelopen jaren voor bedrijven en organisaties als: Q-Music, Philips, KNVB, Obvion, Remia, Vodafone, Vrumona, NS, Essent, SNS, ABN-AMRO, Rabobank, Unive, Bayer, PWC, Imperial Tobacco, NCOI, Deloitte, Dutch Bicycle Group, Lonka, Mercedes Benz, VDL Nedcar, Wealer, ING Bank, Rockwool, Mosa, DSM, Sabic, Rechtbank Breda, Ciber Nederland, OTTO Work Force, Belastingdienst, Universiteit Maastricht, KPMG, Euroforum, Bureau Jeugdzorg, Samco, Wurth, Ikea, Medtronic, ABP, InitialVarel, NUON, DaimlerChrysler, AKZO Nobel, Randstad, Samsung, Heijmans, Rijkswaterstaat, TU Eindhoven, Continental Banden Groep, Harley-Davidson, KPN, Hago Fagro Consultancy, Duyvis.

OTTO WORKFORCE

OTTO WORKFORCE - Teambuilding personeelsdag

Ik heb alleen enthousiaste medewerkers om me heen. Sommigen hadden helemaal geen zin om te gaan en zijn uiteindelijk super tevreden naar huis gegaan. Jullie hebben het geweldig gedaan!”

VRUMONA

VRUMONA - Teambuilding personeelsdag - bedrijfsfeest

Dit was de best denkbare teamsessie en met een geweldig resultaat. Een fantastische oppepper in een prachtige stad”.

S. OLIVER

S. OLIVER - Bedrijfsfeest - Gemaskerd bal

“Het was een heel geslaagde personeelsavond. Heel anders dan wij in het verleden hebben georganiseerd. Iedereen kwam op chique en dat paste helemaal bij het thema. De acts waren prachtig om te zien en de danscompetitie was hilarisch. We kijken er met veel plezier op terug.”

HAK

HAK - Meerdaags teambuilding programma - Running Dinner

Events company heeft voor HAK een hartstikke leuk en goed personeelsweekend georganiseerd in Maastricht. Continue stonden er mensen van Events Company klaar voor ons en de voorbereidingen waren in fijn overleg.

 

Q MUSIC

Q MUSIC - Jubileumfeest

Ons jubileumfeest was echt onvergetelijk en perfect georganiseerd. We begonnen met een blanco A-4-tje en eindigden met een geweldige dag. Iedereen heeft echt volop genoten. Bedankt voor de originele ideeën en de tip-top uitvoering!

VODAFONE

VODAFONE - Bedrijfsfeest - Muziek Quiz

De Tjoen van Toen is echt een aanrader voor wie een swingend avondje terug in de tijd wil meemaken. Super enthousiaste quizmasters en pittige vragen. Al tijdens de eerste ronde gingen de stoelen aan de kant en de voetjes van de vloer!

RABOBANK

RABOBANK - Teambuilding socio cultureel - Relatiedag - Autorally

Bedankt voor de uitstekende organisatie van ons bedrijfsuitje! Prachtige route en leuke opdrachten. Zowel mijn collegae als wel onze relaties zien terug op een uiterst geslaagd event! Ook een woord van dank voor de gidsen die alles in goede banen hebben geleid en altijd even enthousiast en vriendelijk iedereen te woord hebben gestaan.

 

TOTAL NEDERLAND BV

TOTAL NEDERLAND BV - Teambuilding cultureel / culinair - Running Dinner

Wij hebben allemaal genoten van de rondleiding en de diverse “bezoekjes”. Een prachtig “event” en mijn complimenten voor de organisatie.

SAMCO

SAMCO - 25 jarig jubileum feest

Een onvergetelijk, schitterend, tot in de puntjes verzorgd feest met een spetterend einde waar iedereen met heel veel plezier op terugkijkt! Een perfect draaiboek, oog voor detail en een strakke regie tonen aan dat de mensen bij Events Company professionals zijn met passie voor hun vak.”

ALFA ACCOUNTANTS

ALFA ACCOUNTANTS - 25 jarig jubileum weekend

Wij hebben een geweldig weekend gehad en de volgende keer zullen we weer bij dit bedrijf aankloppen! De contacten waren constructief en met korte lijnen. De medewerkers van Alfa waren erg verrast over de bijzondere activiteiten.

A&C SYSTEMS

A&C SYSTEMS - Bedrijfsfeest - Muziek Quiz

Ik heb alleen positieve reacties gehad op ons personeelsfeest afgelopen vrijdag! Vooral het programma ‘De Tjoen van Toen’, de presentator + de DJ waren echt fantastisch. Bedankt!”

 

 

 

ABBOT VASCULAR BENELUX

ABBOT VASCULAR BENELUX - Teambuilding cultureel/ culinair - Running Dinner

“De samenwerking en de communicatie verliep vlekkeloos!  We beleefden met z’n allen een bijzondere ervaring temidden van de prachtige omgeving van Chateau Neercanne op een tandemfiets.  Het hele team vond dit experiment echt meer dan geslaagd en Events Company heeft dit dan ook erg professioneel geregeld. Echt een geslaagd event waarvoor onze dank.”

 

 

PIE MEDICAL IMAGING

PIE MEDICAL IMAGING - Teambuilding saamhorigheid en samenwerking

Het was voor ons logisch om weer met Events Company een bedrijfsuitje te organiseren en dat is weer naar alle tevredenheid verlopen. De voorbereiding is open en constructief, zij stellen zich heel creatief en flexibel op en verzorgen alles tot in de puntjes.“

Medtronic Endovascular Therapies

Medtronic Endovascular Therapies - Teambuilding personeelsdag

”Ik zou het team van Events Company graag nog heel erg willen bedanken voor de hulp en de goede organisatie. We hebben er allemaal heel erg van genoten. De locatie was echt super, zeker met het mooie weer, en de activiteiten waren ook heel leuk.”

Acfis

Acfis - Teambuilding personeelsdag

”Voor ons personeelsfeest zijn we naar Maastricht geweest. Volledig geregeld en georganiseerd door Events company. Vooraf duidelijk en helder contact. De dag verliep vlekkeloos en wij hebben veel complimenten van de personeelsleden gekregen. De fietsvaria, boottocht en rondleiding door de grotten stonden op het programma. De gidsen tijdens het programma waren enthousiast en wisten heel veel te vertellen van de bezienswaardigheden. Zeker een aanrader voor iedereen!”

Van Oers

Van Oers - Teambuilding personeelsdag

”Events Company heeft ons ons een fantastisch bourgondische dag in Maastricht georganiseerd. Van een stadswandeling naar de mooiste verborgen plekjes in Maastricht en  een bezoek aan de mooiste wijnkelders van Nederland, tot een culinair diner met een spetterende muziekquiz. Wij hebben genoten!”

Yotran

Yotran - Teambuilding personeelsdag

”Aan alles werd gedacht, alles verliep op wieltjes en de hele puzzel paste super in elkaar. Events Company heeft zeker bijgedragen om  ALD te fideliseren als klant, waarvoor dank. Ik doe zeker beroep op jullie voor mijn volgende groepen in Maastricht. Nogmaals : bravo.”

Laurentuis Ziekenhuis

Laurentuis Ziekenhuis - Teambuilding personeelsdag

”Wij hebben genoten!  en vooral heel erg gelachen, iedereen heeft een geweldige middag gehad. complimenten alom. Het eten was prima. Enfin het was zeer geslaagd. Het is een heel erg leuk programma zeker voor een kleinere groep. Bedankt voor de organisatie!”

Procter & Gamble Nederland B.V.

Procter & Gamble Nederland B.V. - Teambuilding personeelsdag

”Op basis van een houtskoolschets voor een middagje activiteiten, heeft Events Company een origineel en goed uitgewerkt programma voor onze teambijeenkomst gemaakt. Men dacht mee, kwam met eigen ideeën en wist onze suggesties moeiteloos te implementeren. Op de dag zelf werkte het team van Events Company niet een draaiboek af, maar handelden zij geheel in de geest van onze bedoelingen. Complimenten hiervoor!”

-